Diverse inbraken

OOSTERWOLDE – In vijf woningen aan en nabij de Winkelmaad in Oosterwolde is zaterdag in de avonduren ingebroken. De dader(s) opereerden in het duister en braken de woningen aan de achterzijde open. De politie heeft de technische recherche ter assistentie gevraagd. Tevens is in de buurt een onderzoek gehouden.

De politie vraagt mensen die iets hebben gezien dat kan leiden naar de dader(s), contact op te nemen via 0900-8844. Niet alleen naar de inbraken in De Maden, maar ook naar aanleiding van vele autoinbraken de afgelopen weken in Appelscha, roept de politie eventuele getuigen op en mensen alert te zijn hun eigendommen af te sluiten. Regelmatig komt het voor dat voertuigen niet goed zijn afgesloten. Tevens zitten schuurtjes bij woningen regelmatig niet op slot.

About Post Author

Geef een reactie