Aanrijding trekker en personenauto

JUBBEGA – De politie heeft donderdagavond een verkeersongeval op de P.W. Janssenweg afgehandeld. Daarbij reed een landbouwvoertuig met oplegger, bestuurd door een 39-jarige man uit Oosterwolde, vanuit het centrum van Jubbega in de richting van de Schoterlandseweg. Een 56-jarige automobiliste uit Jonkerslan kwam vanuit de tegenovergestelde richting. Tijdens het passeren raakten de voertuigen elkaar waardoor de automobiliste de controle over het stuur verloor en in de berm terecht kwam. Per ambualnce werd zij overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen. Dezelfde avond kon zij Tjongerschans weer verlaten. De bestuurder uit Oosterwolde kwam met de schrik vrij. Door de aanrijding raakten beide voertuigen zwaar beschadigd. Bureau Verkeersongevalsanalyse heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld.

Geef een antwoord