Man aangehouden voor mishandeling en vernieling

OOSTERWOLDE – De politie heeft zondagmiddag een 20-jarige inwoner van Oosterwolde aangehouden op verdenking van mishandeling en vernieling. De man had in een woning aan de Vossehaer ruzie gekregen. Eén van de aanwezigen, een jonge vrouw, nam hij mee naar buiten. Daarbij gebruikte de 20-jarige geweld. Eenmaal buiten gooide de man een aantal stenen door de ruiten van de woning. Hierdoor ontstond veel schade. De agenten waren inmiddels gewaarschuwd en de verdachte kon dan ook snel worden aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. Maandagochtend tijdens verhoren gaf de man een bekennende verklaring af. Na het verhoor werd dan ook tegen hem proces-verbaal opgemaakt. De 20-jarige man mocht in de loop van maandagmiddag het bureau dan ook weer verlaten.

About Post Author

Geef een reactie