Jongen ernstig gewond bij carbidschieten

DONKERBROEK – Een 15-jarige jongen uit Donkerbroek is vrijdagmiddag ernstig gewond geraakt bij het carbidschieten. De jongen stak met een aansteker een melkbus aan, die op de kop stond. De hele bus kwam in zijn gezicht terecht.

Het slachtoffer heeft zware verwondingen aan zijn gezicht en ligt in een ziekenhuis in Groningen. De jongen was samen met een leeftijdsgenoot en twee jongens van zestien jaar met twee melkbussen in de weer.

Ze gooiden vuurwerk naar een van de bussen om hem af te laten gaan, maar dat lukte niet. De 15-jarige besloot om de bus dan maar van dichtbij aan te steken en kreeg het ding in zijn gezicht. De jongen werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Onderweg stapte een trauma-arts van de traumaheli in de ambulance om medische hulp te verlenen.

About Post Author

Geef een reactie