Tweetal met alcohol achter het stuur gepakt

OOSTERWOLDE – De politie heeft vrijdagavond en in de nacht van vrijdag op zaterdag op diverse plaatsen bestuurders gecontroleerd op het gebruik van alcohol. Op de Brinkstraat in Oosterwolde werd vrijdag omstreeks 18.00 uur een 61-jarige automobiliste uit Oosterwolde aangehouden. De automobiliste had een fietser aangereden en was vervolgens doorgereden. Ook het stopteken van de politie negeerde de vrouw. Uiteindelijk stopte ze bij haar woning. De vrouw blies 815 ug/l. Naast een proces-verbaal en een rijverbod werd het rijbewijs van de vrouw ingevorderd.

Ook op de Geert Wolter Smitweg in Donkerbroek ging in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 00.30 uur een automobiliste de fout in. Een 40-jarige automobiliste uit Emmen werd hier door de politie gecontroleerd. De vrouw blies 580 ug/l. Ook bij deze vrouw werd naast een proces-verbaal en een rijverbod het rijbewijs ingevorderd.

Geef een antwoord