Automobilist komt met schrik vrij bij aanrijding in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Een automobilist uit Appelscha is vanochtend bij een ongeval op De Knolle in Oosterwolde met de schrik vrijgekomen. Rond 07.15 uur wilde een bewoonster van De Knolle de weg opdraaien. Hierbij zag ze de Appelschaster over het hoofd. Deze kon een frontale botsing net voorkomen. Wel schampte hij de auto van de vrouw uit Oosterwolde.
Hij raakte een grijze container die aan de andere kant van de weg stond, waarna zijn auto om de as draaide en tegen een boom tot stilstand kwam. De auto raakte zwaar beschadigd, maar de man uit Appelscha kon zelfstandig weer naar huis. Het brandweerkorps uit Oosterwolde werd gealarmeerd voor een mechanische beknelling, dit bleek bij aankomst al opgeheven te zijn. Wel is een betrokken voertuig veilig gesteld.

About Post Author

Geef een reactie