Man aangehouden voor veroorzaken aanrijding onder invloed

HAULERWIJK – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 19-jarige inwoner van Zevenhuizen (Grn) aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed, het verlaten van de plaats van een ongeval en voor het rijden zonder rijbewijs.

De man veroorzaakte op de Meester van Eckstraat een aanrijding en reed door. De inmiddels gealarmeerde agenten troffen de auto en bestuurder even later in de Meester van der Meistraat aan. Daar bleek dat de man alcohol had gedronken. Toen de agenten de bestuurder naar zijn rijbewijs vroegen vertelde hij dat hij nog autorijlessen had. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor een ademanalyse en verhoor. Aan de ademanalyse wenste de man niet mee te werken. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt.

Geef een antwoord