4 augustus 2021

Forse kop-staart aanrijding op de N381 bij Wijnjewoude

WIJNJEWOUDE – Maandag aan het eind van de middag heeft er zich een kop-staart aanrijding voorgedaan op de N381 bij Wijnjewoude. Door een nog onbekende oorzaak zijn voor de stoplichten bij Wijnjewoude 6 auto’s opelkaar gebotst. Hierbij zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen. Wel is er aan een aantal van de betrokken auto’s behoorlijke schade ontstaan. Vier van de betrokken voertuigen moesten door diverse bergers worden afgevoerd, de overige twee konden op eigen kracht verder.

Bij het afhandelen van het ongeval, moest het verkeer over één rijbaan en werd er voor zwaar verkeer gebruik gemaakt van het terrein van het tankstation. Ook werd er gebruik gemaakt van de parallelweg. Het verkeer ondervond hiervan enige hinder.

Foto’s: Tino Broekstra – [url=http://www.hvnieuws.nl]hvnieuws.nl[/url]

Geef een antwoord