Auto buiten gebruik gesteld

GORREDIJK – De politie heeft maandagmiddag de auto van een 37-jarige automobilist (woonplaats onbekend) buiten gebruik gesteld. Surveillerende agenten zagen de man niet handsfree bellen. Reden om hem een stopteken te geven. Na controle bleek het voertuig niet APK gekeurd en verzekerd te zijn. Daarnaast was het rijbewijs van de bestuurder ongeldig verklaard en tevens had de man nog gevangenisstraf van 28 openstaan. Zijn auto werd door de agenten buiten gebruik gesteld en door een bergingsbedrijf weggesleept. De 37-jarige bestuurder werd overgebracht naar het politiebureau. Daar kreeg hij een bekeuring voor de verlopen APK, het onverzekerd rijden en het niet handsfree bellen. De man werd vervolgens ingesloten. Hij zal vandaag worden overgebracht naar een gevangenis om daar zijn straf uit te zitten.

About Post Author

Geef een reactie