2 augustus 2021

Klein ongeval weperpolder

Oosterwolde – Om 16.50 werden ambulance en politie gealarmeerd voor de Weperpolder.
De politie heeft na een eenzijdig ongeval het rijbewijs van een 80-jarige automobilist uit Norg ingevorderd. Op de Weperpolder verloor de bejaarde bestuurder door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur. De man botste met zijn auto op een verkeersheuvel en raakte daar ook twee verkeersborden. Uiteindelijk kwam het beschadigde voertuig tot stilstand op de verkeerde weghelft. De bejaarde man maakte een wat verwarde indruk. De bestuurder werd dan ook uit voorzorg per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Assen. Agenten besloten het rijbewijs van de man in te vorderen. Het CBR gaat beoordelen of hij nog wel in staat is om een auto te besturen.

Geef een antwoord