Oosterwoldenaar twee keer in de fout in één nacht

LEEUWARDEN – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 46-jarige inwoner van Oosterwolde aangehouden op verdenking van het besturen van een auto terwijl het rijbewijs was ingevorderd.

Rond 00.30 uur zagen agenten de man in zijn auto op de Oosterkade rijden en besloten hem te controleren. Tijdens het aanspreken roken zij dat de bestuurder had gedronken en werd de man meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hier blies hij 580 ug/l. Tegen de bestuurder werd proces-verbaal opgemaakt en het rijbewijs werd ingevorderd. Daarnaast kreeg hij een rijverbod van 8 uur.

Nadat de verdachte was afgehoord werd hij door de agenten heengezonden. Om 02.30 uur zagen de agenten de man opnieuw in zijn auto op de Oosterkade rijden. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar opnieuw proces-verbaal werd opgemaakt.

About Post Author

Geef een reactie