Noordwoldiger raakt auto kwijt na rijden onder invloed

NOORDWOLDE – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op de Heanepolle een 43-jarige inwoner van Noordwolde aangehouden voor het rijden onder invloed, belediging en bedreiging. Agenten zagen de man, die een bekende van de politie is voor het rijden onder invloed van alcohol in zijn auto rijden en besloten hem te controleren. Toen zij hem aanspraken bleek hij alcohol te hebben gedronken.

De man werd overgebracht naar het politiebureau voor een ademanalyse waar hij 785 ug/l blies. Toen de agenten hem duidelijk maakten dat zijn rijbewijs werd ingevorderd, werd hij kwaad en bedreigde en beledigde hij de agenten. Daarnaast werd zijn auto, die niet verzekerd was en geen geldige APK keuring had in beslag genomen in verband met een belastingschuld. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt.

About Post Author

Geef een reactie