1 augustus 2021

Vijf verdachten aangehouden voor openlijk geweld

DRACHTEN – De politie heeft dinsdagochtend vier inwoners van Drachten van 19, 20, 21 en 50 jaar en een 20-jarige inwoner van Oosterwolde aangehouden op verdenking van openlijk geweld tegen personen. De vijf werden aangehouden nadat een 20-jarige inwoner van Zwolle zich had gemeld bij het politiebureau. Het slachtoffer verklaarde tegenover de agenten dat hij in een woning in Drachten was geslagen en geschopt door de vijf. Ook hadden ze zijn portemonnee en mobiele telefoon gestolen. De Zwollenaar was gewond en werd door de agenten overgebracht naar het ziekenhuis. Daar werd hij behandeld aan zijn verwondingen. Later die ochtend mocht de 20-jarige het ziekenhuis weer verlaten. De man deed vervolgens aangifte. Na onderzoek werden de vijf verdachten aangehouden. Alle vijf werden overgebracht naar het politiebureau en voor nader onderzoek ingesloten.

Geef een antwoord