Dode bij frontale aanrijding op de N381 bij Appelscha

APPELSCHA – Bij een ernstig ongeval op de N381 bij Appelscha is zaterdagochtend rond 06.00 uur een 51-jarige inwoner van Groningen om het leven gekomen. Het slachtoffer kwam uit de richting van Emmen en reed in de richting van Drachten. Bij Appelscha haalde de 51-jarige een vrachtauto in. Vermoedelijk heeft hij toen niet gezien dat er uit tegenovergestelde richting een auto aan kwam rijden die bestuurd werd door een 55-jarige inwoner van Drachten. Naast de vrachtauto kwam de auto’s met elkaar in botsing. De 51-jarige is aan de gevolgen van deze aanrijding overleden.

De N381 werd afgesloten tussen Terwischa en de N371 naar Hoogersmilde. De politie zal een onderzoek instellen naar de toedracht van het ongeval. Bergingsbedrijf Broekhuizen heeft de zwaar beschadigde auto’s geborgen.

About Post Author

Geef een reactie