Bromfietser aangehouden

OOSTERWOLDE – De politie heeft zondagmiddag een 35-jarige bromfietser uit Spier aangehouden op verdenking van diefstal van een bromfiets. Een motoragent zag de man rijden over de hoofdrijbaan van de Molenweg buiten de bebouwde kom van Oosterwolde. Bij het zien van de motoragent probeerde de bromfietser er vandoor te gaan. Na een achtervolging kon de agent de man op de Hegen aanhouden. Al snel bleek dat de bromfiets van de man als gestolen stond geregistreerd. De brommer werd dan ook in beslag genomen. Tegen de man werd dan ook proces-verbaal opgemaakt. Daarnaast krijgt hij een bekeuring voor het niet gebruiken van het verplichte (brom)fietspad, voor het niet bij zich hebben van een id-kaart en voor het rijden terwijl het rijbewijs is ingevorderd.

About Post Author

Geef een reactie