Twee gewonden bij ongeval N381 Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Maandagavond omstreeks 22.40 uur vond er op de kruising van de provinciale weg N381 met de Drie Tolhekken bij Oosterwolde een ongeval plaats tussen twee personenauto’s Een 57-jarige inwoner van Oosterwolde reed op de N381 komende uit de richting van Drachten. Bij de afslag Oosterwolde-Noord sloeg de 57-jarige met zijn auto links af en stak de rijbaan over. Hierbij gaf hij geen voorrang aan een 43-jarige inwoner uit Burgum die met zijn auto uit tegenovergestelde richting aan kwam rijden.

Naast twee ambulance’s en politie kwam de brandweer van Oosterwolde ter plaatse omdat één van de bestuurders in zijn voertuig bekneld zat.

Twee personen raakten gewond en zijn met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse van de politie Fryslân kwam ter plaatse om de toedracht van het ongeval in kaart te brengen. De zwaar beschadigde voertuigen werden door bergingbedrijf Broekhuizen uit Donkerbroek geborgen.

Geef een antwoord