Man uit Oosterwolde raakt auto kwijt

HEERENVEEN – De politie heeft woensdagavond op de Trekker een auto in beslag genomen. Een surveillerende motoragente zag een auto rijden zonder kentekenplaat. Wel was het voertuig voorzien van een gevarendriehoek en een bordje met daarop 25 kilometer. Reden genoeg om een nader onderzoek in te stellen.

De 24-jarige bestuurder uit Oosterwolde kreeg een stopteken. De man kon op de vraag van de agente geen rijbewijs overhandigen. Ook kon de bestuurder geen kentekenbewijs van het voertuig tonen. Navraag bij de Meldkamer Noord-Nederland leerde dat bij het voertuig gewoon een kenteken hoorde. Tevens bleek dat de auto niet APK gekeurd was en ook niet was verzekerd.

Omdat de 24-jarige ook niet beschikte over een rijbewijs werd besloten om het voertuig in beslag te nemen. Tegen de man werd voor alle overtredingen proces-verbaal opgemaakt.

About Post Author

Geef een reactie