1 augustus 2021

Bestuurder gewond bij eenzijdig ongeval

Hemrik – Vrijdagavond omstreeks 17.30 uur vond er op de Binnenwei in Hemrik een eenzijdig ongeval plaats. Een 66-jarige man uit Wijnjewoude was uit de bocht gevlogen nadat hij vermoedelijk een personenauto, bestuurd door een 45-jarige inwoonster van de Hemrik, had ingehaald. Hierna verloor hij de macht over het stuur, raakte een lantaarnpaal en kwam in de berm, op de zijkant, tot stilstand.

De 45-jarige automobiliste kwam met de schrik vrij en kon hem eerste hulp bieden. De hulpdiensten werden gealarmeerd, waaronder een traumahelikopter. De brandweer heeft samen met het ambulancepersoneel de 66-jarige uit het voertuig gehaald. Met hoofdletsel is hij per ambulance overgebracht naar het UMCG in Groningen. Bureau Verkeersongevalsanalyse heeft een nader onderzoek ingesteld.

Geef een antwoord