Tweetal uit Zuidlaren aangehouden voor belediging agenten

APPELSCHA – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op de Van Emstweg in Appelscha een 24-jarige man en een 25-jarige vrouw uit Zuidlaren aangehouden. Surveillerende agenten reden langs een groepje personen. Tijdens het voorbij gaan beledigde de man de agenten. Hierop spraken zij hem aan en vroegen hem meerder keren om zich te legitimeren. Dit weigerde hij waarop hij werd aangehouden. Ondertussen gedroeg de vrouw zich zeer vervelend richting de agenten en bemoeide zich met het gesprek.

Omdat zij de agenten belemmerde hun werk te doen werd haar meerdere keren gevraagd weg te gaan. Toen zij dit bleef weigeren werd ook zij aangehouden. Beide verdachten werden voor verhoor ingesloten op het politiebureau.

About Post Author

Geef een reactie