1 augustus 2021

Aanhouding voor bedreiging en mishandeling agenten

OOSTERWOLDE – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag op de Prakkenlaan een 32-jarige inwoner van Oosterwolde aangehouden op verdenking van bedreiging van zijn vriendin en van bedreiging en mishandeling van politieagenten.

De man kreeg zondag woorden met zijn vriendin en sloeg uit agressie een ruit van zijn woning en van zijn auto stuk. De gewaarschuwde agenten troffen de man, die zwaar onder invloed van alcohol verkeerde, in bijzijn van zijn zwager op straat aan. Nadat de agenten de verdachte hadden medegedeeld dat hij werd aangehouden, ging hij er vandoor. Een agent wist de verdachte in te halen en vast te pakken. Tijdens de aanhouding verzette de verdachte zich hevig, waarbij hij een agent tegen zijn knie schopte en hen met de dood bedreigde en beledigde.

De verdachte werd geboeid overgebracht naar het politiebureau waar hij voor nader onderzoek werd ingesloten. Het slachtoffer, een 37-jarige inwoonster van Oosterwolde, en de beide agenten deden aangifte

Geef een antwoord