Twee gewonden bij aanrijding op de N381

APPELSCHA – De politie heeft zaterdagmiddag een aanrijding op kruising N381/Roggeberg/Oude Willem afgehandeld waarbij twee personen gewond raakten. Toen een 60-jarige automobilist uit Leeuwarden de weg wilde oversteken, zag hij een andere auto over het hoofd. Deze werd bestuurd door een 70-jarige inwoner van Gutersloh (Dld), waarna een aanrijding niet meer kon worden voorkomen.

De 70-jarige Duitse automobilist raakte aan zijn hand gewond. Een 59-jarige inwoonster van Leeuwarden, die achter in de auto van haar man zat, raakte bekneld en daarbij ook gewond. Zij moest door de brandweer uit haar benarde positie worden bevrijd. Beide slachtoffers werden per ambulance overgebracht naar ziekenhuizen in Drachten en Assen.

About Post Author

Geef een reactie