4 augustus 2021

Noordwoldiger aangehouden voor inbraak bij buurvrouw

NOORDWOLDE – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond middernacht een 29-jarige inwoner van Noordwolde in de Nieuwstraat aangehouden op verdenking van een inbraak. Een 27-jarige inwoonster van Noordwolde had eerder deze week bij de politie een melding gedaan dat er in haar woning was ingebroken en dat zij wenst aangifte te doen. Uit haar woning werden de afgelopen week 4 indianenbeelden, een autoradio, geluidsapparatuur, een bouwlamp en diverse gereedschappen weggenomen.

Toen de vrouw zaterdagavond naar haar buurman liep en door hem binnen werd gelaten, zag zij haar gestolen bouwlamp staan. Vervolgens waarschuwde zij de politie die een onderzoek instelde. In de woning van de verdachte werden ook de andere weggenomen goederen aangetroffen.

De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten. De gestolen goederen zijn door de agenten in beslag genomen. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt.

Geef een antwoord