Autobus van de weg na klapband op N381 bij Donkerbroek

DONKERBROEK – Zaterdagavond omstreeks 21.55 uur vond er op de N381 ter hoogte van Petersburg een eenzijdig ongeval plaats waarbij een autobus van de weg raakte. De autobus eigendom van een stockcar racing team uit De Triemen raakte door een klapband deels onbestuurbaar, hierdoor raakte het voertuig van de weg. Het voertuig kwam nadat het enkele verkeersborden had geramd op de naastgelegen b-weg tot stilstand.

De inzittenden van de bus werden door het aanwezige ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen. Voor de brandweer was hier verder geen taak meer weggelegd. Doordat de bus op de b-weg staat, leverde de berging geen problemen op voor het doorgaande verkeer op de N381. De firma Broekhuizen uit Donkerbroek heeft het voertuig geborgen.

Geef een antwoord