1 augustus 2021

Tankstation aan ’t Oost overvallen in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Vrijdagavond omstreeks 18.00 uur werd een tankstation aan ’t Oost in Oosterwolde overvallen. Een onbekende man kwam het tankstation binnen en bedreigde een medewerker van het tankstation met een mes. De medewerker moest de inhoud van de kassa afgeven. De dader ging er lopend met een onbekend geldbedrag vandoor.

De politie kwam met enkele eenheden ter plaatse en maakte een zoekslag in de buurt. Ook werd er een burgernetactie opgestart waarbij 541 gebruikers van burgernet een sms-bericht ontvingen.

De dader was een blanke man van ongeveer 1.80 m lang, tussen de 30 en 50 jaar. Hij droeg een groene jas, een zwarte trui en een blauwe muts. De man was in het bezit van een wit/rode plastic tas. De man werd niet meer aangetroffen.

Geef een antwoord