Gewonde bij eenzijdig ongeval op Prandingaweg in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Zaterdagavond omstreeks 22.45 uur vond er op de Prandingaweg in Oosterwolde een eenzijdig ongeval plaats. Door een ruzie in de auto was de 29-jarige automobiliste uit Oosterwolde van een personenauto met haar voertuig tegen een boom gereden. Eveneens werd zij aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol.

Bij het ongeval raakte de bijrijder haar 25-jarige vriend, eveneens afkomstig uit Oosterwolde, gewond aan zijn hoofd. De man werd per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De bestuurster kwam met de schrik vrij. Bergingsbedrijf Broekhuizen uit Donkerbroek heeft het voertuig afgevoerd.

De 25-jarige vriend van de bestuurster, werd ook aangehouden. Op verdenking van poging tot zware mishandeling. De vrouw blies tijdens een ademanalyse blies 725 ug/l, goed voor een rijverbod en een proces-verbaal. Tevens werd haar rijbewijs ingevorderd.

About Post Author

Geef een reactie