Inwoner Haule betrokken bij aanrijding in Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN – Een 43-jarige inwoner van Opende is vrijdagavond overleden na een verkeersongeval nabij Surhuisterveen. De man fietste de Scheiding over en werd aangereden door een 53-jarige automobilist uit Haule.

Het ongeval vond plaats op de provinciale weg “de Scheiding” bij Surhuisterveen. Het 43-jarige slachtoffer stak die weg over en zag hierbij de auto over het hoofd. De automobilist kon de fietser niet meer ontwijken. Door de aanrijding werd het slachtoffer enkele meters gelanceerd en viel achter een hoog hek op een bedrijfsterrein op de grond. De man overleed ter plaatse.

Op het moment van het ongeval regende het hevig. De politie doet onderzoek naar het ongeval. De betrokken automobilist had geen alcohol in zijn bloed.

About Post Author

Geef een reactie