1 augustus 2021

Vader en zoon gewond na eenzijdig ongeval

NIJLAND – Bij een verkeersongeval op de Trije Dyken in Nijland zijn dinsdagmiddag een 42-jarige man uit Bolsward en zijn 68-jarige vader uit Oosterwolde gewond geraakt.

De zoon, die achter het stuur zat, raakte in een bocht de controle kwijt over het stuur. Dit gebeurde omdat beiden met elkaar in gesprek waren en de zoon hierdoor niet goed heeft opgelet. De auto botste vervolgens tegen een boom aan de andere kant van de weg. Vader kon uit eigen beweging uit de auto komen. Hij werd arm- en beenletsel naar het ziekenhuis gebracht. Zijn zoon was er erger aan toe. Hij raakte door de klap buiten bewustzijn. De bestuurder werd met ernstig hoofdletsel en meerdere breuken naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een rapportage en een analyse van het ongeval gemaakt. De zwaar beschadigde auto werd afgesleept.

Geef een antwoord