Tankstation voor de tweede keer overvallen binnen maand tijd

OOSTERWOLDE – Vrijdagmiddag werd een tankstation aan ’t Oost in Oosterwolde voor de tweede keer binnen een maand tijd overvallen. Omstreeks 17.45 uur kwam een man Esso het tankstation binnen en bedreigde de medewerker die op dat moment alleen in de shop was was met een mes. De medewerker werd gedwongen het geld uit de kassa af te geven aan de overvaller.

Met een onbekend geldbedrag nam de dader hierna de benen in de richting van de Poorthof. De overvaller was een blanke man tussen de 1.70 en 1.80 lang, had bruin haar dat onder een muts vandaan kwam en had geen bril, baard en/of snor. De overvaller droeg een groene jas.

Enkele weken geleden op vrijdag 16 november was het tankstation ook al doelwit van een overval. De dader van deze overval werd toen niet aangetroffen.

Heeft u info of tips over deze beide overvallen dan kunt u bellen met 0900-8844.

Geef een antwoord