Auto zwaar beschadigd bij eenzijdig ongeval in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Dinsdagmiddag omstreeks 15.30 uur vond er op de Weper nabij Oosterwolde ter hoogte van de afslag Schrappinga een eenzijdig ongeval plaats. De 52-jarige bestuurster van een personenauto kwam uit de richting van Veenhuizen en raakte in een flauwe bocht door een nog onbekende oorzaak met haar voertuig in de berm. Hier ging het voertuig rakelings langs enkele bomen en kwam vervolgens tegen een bewegwijzeringsbord tot stilstand.

Door de klap van de aanrijding draaide het voertuig 180 graden en kwam op de rijbaan tot stilstand. De bestuurster is door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel geholpen aan haar verwondingen. De vrouw hoefde niet naar een ziekenhuis worden vervoerd.

Maar omdat het vermoeden bestond dat ze onder invloed van alcohol verkeerde, werd ze voor een ademanalyse overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek dat ze onder invloed van alcohol verkeerde. Reden genoeg om haar rijbewijs in te vorderen. Tevens werd tegen de vrouw proces-verbaal opgemaakt.

Bergingsbedrijf Broekhuizen heeft het door de aanrijding zwaar beschadigde voertuig geborgen. De politie zorgde tijdens de afhandeling van het ongeval voor de verkeersstroom.

About Post Author

Geef een reactie