Woning overhoop gehaald bij inbraak Kringreppelstraat

OOSTERWOLDE – De politie heeft zaterdag in de provincie Fryslân zeven keer aangifte opgenomen van een woninginbraak of een poging daartoe. Vanwege de impact van een woninginbraak werd aan alle gedupeerden slachtofferhulp aangeboden. Het Friese woninginbrakenteam stelt een nader onderzoek in.

In Oosterwolde werd ingebroken in een woning aan de Kringgreppelstraat. Bij deze inbraak werd de hele woning overhoop gehaald. De bewoners moeten nog een inventarisatie doen van het geen dat is gestolen.

[b]Gelegenheid maakt de dief[/b]
De inwoners van de provincie Fryslân kunnen een belangrijke bijdrage leveren in het verminderen van het aantal woninginbraken. Zorg voor goed hang- en sluitwerk en sluit deuren en ramen af als u uw huis verlaat. Laat geen waardevolle spullen zoals laptops, smartphones en ipads in het zicht liggen, want gelegenheid maakt de dief. Installeer daarnaast een programma op je computer, laptop, smartphone of tablet-pc om hem bij diefstal eenvoudig te kunnen traceren.

Geef een antwoord