Politie houdt fietsendieven aan na melding getuigen

ASSEN – Op aanwijzing van een aantal getuigen vond de politie maandagavond een gestolen fiets snel terug en werden twee fietsendieven aangehouden

Getuigen zagen op de Overcingellaan in Assen twee jongens met een nog afgesloten fiets in de richting van de Narcisstraat lopen. De politie werd gebeld en op aanwijzing van de getuigen trof de politie de bewuste fiets aan bij een woning aan de Narcisstraat.

In de woning troffen de agenten meerdere personen aan. Twee van hen, een 23-jarige inwoner van Assen en een 19-jarige jongen uit Fochteloo, bekenden de fiets gestolen te hebben. Ze zijn aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten op het politiebureau. De fiets is in beslag genomen en de politie probeert de eigenaar te achterhalen.

Geef een antwoord