11 tips in uitzending Opsporing Verzocht over mes in zaak Heijltjes

OOSTERWOLDE – De uitzending van Opsporing Verzocht waarin gisteravond opnieuw aandacht werd besteed aan de moord op Marijke Heijltjes uit Oosterwolde heeft 11 nieuwe tips opgeleverd. In de uitzending toonde de politie een mes wat bij een zoeking was gevonden. In het mes staan de initialen “W H”. De politie wil graag meer te weten komen over dit mes.

Marijke Heijltjes werd op 11 september vorig jaar vermoord gevonden in haar woning aan de Klazingaweg in Oosterwolde. De politie hield eerder al een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan voor de moord. Deze man is inmiddels weer op vrije voeten maar geldt nog wel als verdachte in de zaak.

De polite werkt nog altijd met 22 rechercheurs aan de zaak. Men hoopt dat de tips die nu zijn binnen gekomen bruikbaar zijn bij het onderzoek, of dit zo is wordt vandaag verder onderzocht.

De beloning van 15.000,- euro voor de gouden tip is nog altijd van kracht. Mensen die toch nog informatie kunnen verschaffen worden verzocht de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 te bellen.

Geef een antwoord