1 augustus 2021

Aanhangwagen gestolen van erf in Appelscha

APPELSCHA – De politie onderzoekt de diefstal van een aanhanger vanaf een erf van een woning aan de Willemstad in Appelscha.

Vrijdagavond iets na 18.00 uur zaten de bewoners te eten toen ze de hond hoorden aanslaan. Buiten zag één van de bewoners nog net hoe zijn aanhanger aan een auto werd gekoppeld. De auto reed vervolgens met gedoofde lichten weg. De eigenaar ging nog met zijn auto achter de dieven aan. Dit had echter geen resultaat.

Op de plek waar de aanhanger had gestaan werd een kapot geknipt slot gevonden. Opvallend aan de aanhangwagen is dat het een kiepkar is met aan beide kanten witte stickers. Daarop staat “Eertinck Aanhangwagens Ermelo”. De aanhanger is voorzien van het kenteken “WZ-19-YN”. Weet u waar deze aanhanger nu is? Bel dan de politie via 0900-8844.

Geef een antwoord