Moordverdachte Hooge Esch op nationale opsporingslijst

OOSTERWOLDE – De man die vorige week op een foto werd getoond in het televisieprogramma Opsporing Verzocht in verband met de moord op de 51-jarige Henk Eker uit Oosterwolde staat sinds vandaag op de nationale opsporingslijst.

De 32-jarige man blijkt Muljaim Nadzak te heten en is in 1981 geboren in Macedonië. De man heeft donkerblond haar, bruine ogen en is 1 meter 74 lang. De man verblijft volgens de politie ergens in Nederland.

Mensen die informatie hebben over de man kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of de CIE (Criminele Inlichtingen Eenheid) via telefoonnummer 088-1673775.

[photo=Politie.nl]http://www.politie.nl/binaries/content/gallery/politie/gezocht/voortvluchtigen/2013/april/muljaim-nadzak.jpg[/photo]

About Post Author

Geef een reactie