Man door twee mannen mishandeld bij supermarkt Gorredijk

GORREDIJK – De politie arresteerde vrijdagavond twee 25-jarige mannen uit Gorredijk en Oosterwolde die kort ervoor bij een supermarkt in Gorredijk een man zouden hebben mishandeld. Het slachtoffer, een 56-jarige inwoner van Gorredijk, werd daarbij geschopt en geslagen.

Een van de twee verdachten verhinderde in eerste instantie dat de man met zijn doos boodschappen in zijn auto kon stappen. Even later werd de 56-jarige voor het oog van het winkelend publiek door beiden geschopt en geslagen. Dit herhaalde zich nadat de man zich bij de supermarkt probeerde te verschuilen. De mishandeling stopte uiteindelijk nadat een omstander tussenbeide kwam.

De politie wist de twee verdachten te arresteren toen ze in hun auto wilden wegrijden. Het tweetal is ingesloten. De reden van de mishandeling is nog onduidelijk. Ondanks de vele klappen liep het slachtoffer betrekkelijk licht letsel op.

About Post Author

Geef een reactie