Vier gewonden en veel schade na frontale aanrijding in Appelscha

APPELSCHA – Maandagmiddag rond 18.10 uur vond er op de Drentseweg in Appelscha een frontale aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Door een nog onbekende oorzaak kwam een 51-jarige automobilist uit Fochteloo op de verkeerde weghelft terecht. Een 55-jarige automobilist uit Ravenswoud kon ondanks uitwijken een aanrijding niet meer voorkomen.

Niet alleen beide bestuurders raakten gewond, maar ook twee passagiers die bij de 55-jarige man in de auto zaten. Naast politie en brandweer kwamen drie ambulance’s en een ambulance-motor ter plaatse om alle slachtoffers medische hulp te verlenen.

De vier gewonden werden met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen. Het letsel van de gewonden is nog niet bekend. De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het ongeluk.

Geef een antwoord