Vier auto’s betrokken bij kop staart aanrijding op N381 Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Maandagmorgen vond er op de N381 ter hoogte van Oosterwolde een aanrijding plaats waarbij vier voertuigen betrokken raakten. De kop-staart aanrijding ontstond toen een vrachtwagenchauffeur voor hem de remmende auto’s over het hoofd zag.

De voorste auto moest stoppen voor een rijdende afzetting. De twee automobilisten erachter zagen dit op tijd echter de vrachtwagenchauffeur merkte het te laat op. Door de aanrijding belandde de achterste van de drie personenauto’s in een naast de weg gelegen sloot.

De vrachtwagen botste vervolgens tegen de tweede personenauto die op zijn beurt tegen de voorste auto op botste. Bij de aanrijding raakte niemand gewond. Wel was de N381 geruime tijd afgesloten voor verkeer.

Geef een antwoord