3 augustus 2021

Vrouw ernstig gewond bij ongeval op Zwetteweg in Haule

HAULE – Donderdagmiddag omstreeks 14.50 uur vond er op de Zwetteweg in Haule een ongeval plaats waarbij een vrouw ernstig gewond is geraakt.

Door een nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van een personenauto met zijn voertuig in de berm en botste vervolgens op een boom. De vrouw die als passagier in de auto zat raakte hierdoor bekneld. De vrouw is met behulp van de brandweer van Oosterwolde door ambulancepersoneel uit het voertuig bevrijdt.

Een mobiel medisch team kwam met een traumahelikopter ter plaatse om het ambulancepersoneel te ondersteunen. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

De Zwetteweg is geruime tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Nadat de politie ter plaatse onderzoek heeft verricht is het voertuig door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Geef een antwoord