Opening Discodasco XL in Appelscha groot succes

APPELSCHA – Afgelopen zaterdag is voor het eerst Discodasco XL georganiseerd in By Bouma in Appelscha. Om 22:00 uur gingen de deuren open en stonden de eerste mensen al te wachten om naar te binnen te gaan om de nieuwe zaal van Discodasco XL te mogen aanschouwen. Kort na de opening liep het storm met de bezoekers en om 23:00 uur was de zaal dan ook al volledig afgeladen. Een lange rij voor de ingang gaf de populariteit aan van het nieuwe feest en een behoefte aan een goed uitgaanscentrum. Over de hele avond hebben bijna 400 bezoekers Discodasco XL bezocht.

Door de vele bezoekers was het goed druk in de zaal en was de gezelligheid op en top. Tijdens de avond draaiden Dj’s van DJ Show Nederland en konden de bezoekers bij een gewone bar terecht en bij een bierbar. Als hoogtepunt van de avond was er een sexy striptease.

De organisatoren Mark Schut en Herman Ockhuizen van DJ Show Nederland kijken terug op een zeer geslaagde avond. “Voor een eerste keer zijn we erg tevreden, een goed begin is het halve werk” zegt Mark Schut. “Wij blijven kritisch kijken en hebben een aantal verbeterpunten die moeten worden gerealiseerd voor aanvang van zaterdag 30 november wanneer DJ Tony Star zijn opwachting maakt bij Discodasco XL” aldus Herman Ockhuizen. Ockhuizen geeft aan dat er 30 november een extra zaal zal worden geopend om het aantal mensen te kunnen huisvesten, vol ook echt vol is.

Kijk op [url]www.discodasco.nl[/url] voor meer informatie over de het komende met DJ Tony Star.

About Post Author

Geef een reactie