Zeven fietsen gestolen in de afgelopen twee nachten in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – In de nacht van maandag op dinsdag zijn bij een woning aan de Mastenbroek in Oosterwolde vijf fietsen gestolen. De fietsen stonden in de tuin voor de woning. Alle fietsen zaten op slot.

De gestolen fietsen zijn een witte Montego damesfiets met delfts blauwe patronen, een Gazelle Grenoble blauw grijze damesfiets, een blauwe Sparta herenfiets, een grijs blauwe Gazelle Orange herenfiets en een witte sportfiets. De eigenaar van de fietsen deed aangifte bij de politie van de diefstal.

In de nacht van zondag op maandag werden op de Grietmanslaan in Oosterwolde ook al twee fietsen gestolen. Deze fietsen werden weggenomen uit een schuur bij een woning. Het betrof hier een Batavus Octopus blauw van kleur en een opafiets zwart van kleur met witte banden. Ook de eigenaar van deze fietsen deed aangifte bij de politie.

De politie vraagt getuigen van deze diefstallen of mensen die weten waar de fietsen nu zijn zich te melden bij de politie. Dit kan op telefoonnummer 0900-8844 of via Misdaad Anoniem op 0800-7000.

About Post Author

Geef een reactie