Inwoners Haulerwijk aangehouden voor mishandeling

BAKKEVEEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.45 uur twee 17-jarige inwoners van Haulerwijk aangehouden op verdenking van het plegen van een zware mishandeling van een 20-jarige inwoner van Bakkeveen.

Het slachtoffer werd op de Weverswal door de twee verdachten geslagen. Toen hij bewusteloos op de grond lag werd hij nog door een van de verdachten tegen zijn hoofd geschopt. Het slachtoffer verloor zijn bewustzijn en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De beide verdachten gingen na hun daad ervandoor. Tijdens het onderzoek kwamen de agenten door diverse getuigen de verdachten op het spoor. Beide mannen meldden zich later bij het politiebureau waarna zij werden aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.

About Post Author

Geef een reactie