Zaterdag 30 november zal DJ Tony Star van ‘Oh Oh Cherso’ de pannen van dak draaien bij Discodasco XL in Appelscha. Na een lange voorbereiding en het succes van de eerste editie wordt een uitverkocht huis verwacht.
Door de vele bezoekers afgelopen editie en een bekende Nederlander als artiest/DJ heeft de organisatie DJ Show Nederland besloten om twee zalen te openen. Op deze manier kunnen er meer mensen mee genieten van het spektakel dat DJ Tony Star vertolkt. DJ Tony Star (Sterretje) ook wel bekend van het bekende tv programma ‘Oh Oh Cherso’ en nu ook wekelijks op tv te zien is met ‘Everybody loves Joey’. Sterretje heeft afgelopen twee jaar flinke naamsbekendheid gecreëerd in de DJ wereld waardoor elk optreden ook compleet uitverkocht is. In Appelscha is door de organisatie overal rekening mee gehouden om de grote aanstroom van mensen goed te kunnen begeleiden. Op de website www.discodasco.nl staat aangegeven waar je het beste kan parkeren rondom partycentrum By Bouma.

Aangezien DJ Tony Star een landelijke bekendheid geniet komen mensen uit het hele land voor dit feest. DJ Tony Star is de komende periode volledig volgeboekt en wij mogen van een wonder spreken dat wij hem hebben kunnen vastleggen, aldus Herman Ockhuizen. Herman Ockhuizen van de organisatie geeft aan dat zijn mailbox overloopt met aanvragen van mensen die alvast een entree kaart willen bemachtigen. Ook zijn er verschillende evenementen bureaus die een slaatje willen slaan uit het succes van Discodasco XL en nepkaarten aanbieden, deze kaarten zijn niet geldig en mensen met deze kaarten zullen worden geweigerd. De kaarten zijn ook alleen aan de deur te verkrijgen aldus Herman Ockhuizen.
De organisatie heeft besloten om alleen kaarten aan de deur te verkopen zodat iedereen een kans heeft om binnen te komen. Wel zullen de deuren een uur eerder geopend worden dan normaal, namelijk om 21:00u. Ook zal er extra personeel en beveiliging worden ingezet om overal aan te kunnen voldoen. Leuke bijkomstigheid is dat de oude eigenaressen Eline en Rosanne Hof van Café Hulst, waar Discodasco ooit is begonnen, de kaartverkoop zullen verzorgen. Bekende gezichten voor vele Discodasco bezoekers.

Tony Wyczynski, de echte naam van DJ Tony Star kijkt uit naar zijn optreden in Appelscha laat hij weten. Tony zegt de Belgische variant te kennen van Discodasco, een gelijknamig dance feest in België waar duizenden bezoekers op af komen. Tony laat weten een leuke verrassing in petto te hebben, wanneer zijn maat Joey tijd heeft neemt hij hem mee naar Appelscha. Joey Spaan (Matsoe Matsoe) is ook bekend van Oh Oh Cherso en is ook DJ. Vaak gaan beide mannen de feesten van elkaar af wanneer ze niet iets anders hebben.

Zaterdag 30 november zal Discodasco XL met DJ Tony Star plaatsvinden By Bouma in Appelscha en start om 21:00u.