Voertuig op zijkant in sloot, inzittenden ongedeerd uit het voertuig

LANGEDIJKE – Zondagavond rond 19.00 uur werden de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een voertuig te water aan de Klokhuisdijk in Langedijke.

De bestuurder van een personenauto had door beslagen ramen van de auto een bocht in de weg niet of te laat opgemerkt waardoor het voertuig op zijn zijkant in een sloot belandde. Alle inzittenden konden op eigen kracht het voertuig verlaten. De inzittenden werden door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel onderzocht op verwondingen, vervoer naar een ziekenhuis bleek niet nodig.

Naast een ambulance en politie werden brandweerkorpsen van Oosterwolde, Jubbega, Drachten en Assen gealarmeerd, de inzet van de brandweer bleek echter niet nodig. Bergingsbedrijf Broekhuizen heeft het voertuig geborgen.

About Post Author

Geef een reactie