Chauffeur uit Appelscha gewond na kantelen met vrachtwagen

BEETSTERZWAAG – Een 26-jarige vrachtwagenchauffeur uit Appelscha raakte in de nacht van zondag op maandag gewond op de A7 bij Beeststerzwaag nadat zijn vrachtwagen kantelde. De vrachtwagen blokkeerde vervolgens twee rijstroken van de A7. Het verkeer vanuit de richting Heerenveen moest dan ook via Leeuwarden omrijden om in Drachten te kunnen komen.

De chauffeur verklaarde tegenover de agenten dat hij was ingedut, waarna hij de controle over zijn vrachtwagen was verloren. De combinatie kantelde en blokkeerde vervolgens twee rijstroken van de A7. De 26-jarige chauffeur werd door de brandweer uit zijn benaderde positie bevrijd. De man werd met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Drachten. De vrachtwagen wordt in de loop van de ochtend geborgen.

Geef een antwoord