1 augustus 2021

Inwoner Haule overleden na ernstig ongeval op A7 bij Joure

JOURE – Een 57-jarige automobilist uit Haule is donderdag aan het einde van de middag om leven gekomen bij een ernstig verkeersongeval op de A7 nabij Joure. Een 60-jarige automobilist uit Steenwijk raakte gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval was de A7 bij Joure urenlang gestremd.

Een 24-jarige vrachtwagenchauffeur uit Harkema reed vanuit Sneek in de richting van Joure. Net voor het knooppunt Joure zag de chauffeur vermoedelijk te laat dat het verkeer voor hem langzamer was gaan rijden. De vrachtwagen kwam dan ook in botsing met een aantal auto’s. De 57-jarige automobilist uit Haule kwam daarbij om het leven. Een 60-jarige automobilist uit Steenwijk raakte gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de A7 bij Joure urenlang gestremd vanwege sporenonderzoek en bergingswerkzaamheden.

Geef een antwoord