Twee jongeren aangehouden voor vernieling ruit aan Kuipenstreek

OOSTERWOLDE – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee inwoners van Oosterwolde van 15 en 16 jaar aangehouden op verdenking van openlijk geweld tegen goederen. Het duo had eerder die nacht een ruit van een woning aan de Kuipenstreek ingegooid.

De bewoners waarschuwden na de vernieling direct de politie. In de omgeving van de Kuipenstreek werden twee jongens van 15 en 16 jaar aangetroffen. De twee werden voor een gesprek meegenomen naar het politiebureau. Daar werd al snel duidelijk dat het duo verantwoordelijk was voor de vernieling van de ruit. Ze werden dan ook ingesloten. De afgelopen periode werden meer van dergelijke vernielingen in het dorp gepleegd. Onderzoek moet uitwijzen of deze twee jongens ook daarvoor verantwoordelijk zijn.

About Post Author

Geef een reactie