Politie zoekt auto-inbrekers op crossmotoren

ELSLOO/APPELSCHA – De politie is op zoek naar twee jonge mannen die vrijdagmiddag hebben ingebroken in een personenauto op het Aekingerzand.

De auto stond op een parkeerplaats bij de Kale Duinen. Een getuige zag dat de twee, ieder op een crossmotor, een ruit van de auto insloegen en er een tas uit haalden. Daarna reden ze weg. De verdachten zijn blanke mannen van rond de twintig jaar, een met een rood shirt; de ander droeg een geel shirt. Beide hebben kort donker haar en droegen geen helm. Later werd de gestolen tas met de spullen er in terug gevonden langs de vluchtroute. De politie doet nader onderzoek. Kent u een of beide verdachten op basis van het signalement, laat het de politie dan weten op het bekende nummer 0900 8844.

About Post Author

Geef een reactie