2 augustus 2021

Politie zoekt specifieke getuige in onderzoek mishandeling

OOSTERWOLDE – De politie zoekt in een onderzoek naar een mishandeling van 15-jarige fietser uit Oosterwolde een specifieke getuige. Deze vrouw heeft namelijk gezien hoe de 15-jarige jongen van zijn fiets werd getrapt. Ook sprak ze de man aan die dit deed. Haar identiteit is echter onbekend en daarom komt de politie graag met haar in contact.

Op 17 maart 2014 tussen 15.00 en 15.15 uur fietste de 15-jarige inwoner van Oosterwolde op de Menninge in Oosterwolde. Ter hoogte van de Grietmanslaan reed er een rode Mitsubishi Carisma op de jongen af en vervolgens stapte er een man uit deze auto. De man trapte zonder iets te zeggen de fietser tegen zijn rug aan. Door deze trap viel de jongen op de grond. Op dat moment liep er een vrouw in de buurt en deze getuige zei tegen de man dat hij moest stoppen. De man liep toen naar de Mitsubishi, stapte in en reed weg.

Het slachtoffer deed aangifte en de politie startte een onderzoek. Tijdens het onderzoek werden twee verdachten gehoord. Het onderzoek is nog niet afgerond en de politie komt dan ook graag in contact met deze specifieke getuige. Was u deze vrouw of weet u wie deze getuige was? Bel dan de politie via 0900-8844 of loop het politiebureau in Oosterwolde even binnen.

Geef een antwoord