Veel schade bij aanrijding op Venekoterweg in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – Vrijdagmiddag rond 14.30 uur vond op de Venekoterweg in Oosterwolde een aanrijding plaats waarbij twee personenauto’s en een vrachtwagencombinatie betrokken raakten. Het ongeval ontstond toen de bestuurster van één van de personenauto’s vanaf de Hornleger de Venekoterweg wou opdraaien. Hierbij werd een op de Venekoterweg rijdende personenauto over het hoofd gezien. De aangereden personenauto werd vervolgens nogmaals aangereden door een naderende vrachtwagen en kwam scheef tot stilstand.

Een ambulance kwam ter plaatse om de inzittenden van alle voertuigen te controleren op verwondingen. Vervoer naar een ziekenhuis bleek niet nodig. De Venekoterweg was tijdens de afhandeling van de aanrijding deels gesloten voor het verkeer. Bergingsbedrijf Broekhuizen kwam ter plaatse om beide personenauto’s te bergen. De vrachtwagen kon op eigen kracht zijn weg vervolgen.

About Post Author

Geef een reactie