Inwoner Haulerwijk aangehouden voor auto-inbraak

DRACHTEN – De politie heeft woensdagavond rond 22.30 uur in de Michaelsberg een 45-jarige inwoner van Haulerwijk aangehouden op verdenking van een auto-inbraak. Agenten betrapten de verdachte op heterdaad nadat deze het raam van een auto had ingeslagen en vervolgens een autoradio, kleding en een zakje met drop had weggenomen.

Na zijn daad vertrok de man in zijn auto. De agenten hadden de man vlakbij de auto van het 32-jarige slachtoffer zien staan. Toen zij even later de melding van de Meldkamer Noord-Nederland binnen kregen en een onderzoek in de omgeving instelden, zagen zij de man in zijn auto rijden. Zij gaven de bestuurder een stopteken. In de auto werden de gestolen goederen aangetroffen. De verdachte werd aangehouden en de auto met de gestolen goederen zijn in beslag genomen. De Drachtster deed aangifte.

About Post Author

Geef een reactie